BIO Certificaat

BIO CERTIFICAAT

Huis van thee
Huis van thee is gecertificeerd door stichting Skal en heeft een BIO CERTIFICAAT. Dit houdt in dat onze verkoop activiteiten van biologische losse thee voldoen aan de geldende Europese wet- en regelgeving rondom de inkoop, verkoop en opslag van biologische producten. Ons Skal aansluitnummer is 110157 en ons certificaatnummer is 1516420.

Stichting Skal
Deze stichting is opgericht door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit en geeft het BIO CERTIFICAAT uit. Zij voeren inspecties uit en houden toezicht op bedrijven die dit certificaat hebben. Dit doen zij in de gehele keten. Doelstelling is om te zorgen dat de bedrijven zich aan de regelgeving houden.

Keurmerk
Het keurmerk vind je terug op alle biologische producten in heel Europa. Op onze product verpakkingen vind je deze terug maar ook op de product pagina van onze biologische theesoorten. In de naam van de thee is tevens het woord 'BIO' verwerkt waaraan je dit kunt herkennen. Het keurmerknummer in Nederland is NL-BIO-01. Het keurmerk herken je tevens aan onderstaand logo

SKAL Keurmerk

Dus?
In het kort bekent dit dat wij jou kunnen garanderen dat de biologische losse thee die je bij ons koopt ook écht biologisch is. Wel zo prettig.

Hoogwaardige kwaliteit
Gratis verzending boven € 35
100% veilig betalen
van 9 tot 9 Klantenservice