Disclaimer

Disclaimer

Deze website, inclusief alle onderdelen daarvan, behoren tot het eigendom van Huis van thee. Zonder formele toestemming vooraf van Huis van thee is het niet toegestaan om deze website of delen van deze website te publiceren, kopiëren of op te slaan. Ook de foto's zijn eigendom en mogen NIET gebruikt worden.

We doen ons best om de getoonde informatie op de website uiterst zorgvuldig samen te stellen. Echter, Huis van thee kan geen garantie bieden met betrekking tot de aard, juistheid of inhoud van deze informatie.

Met enige regelmaat wordt de informatie op deze website aangepast, bijgewerkt of geüpdatet. Huis van thee heeft het recht om met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving wijzigingen door te voeren.

Het aanbod van informatie, de producten en/of de diensten zijn in de staat waar zij zich feitelijk in bevinden en zijn zonder enige garantie ten aanzien van de verkrijgbaarheid of geschiktheid voor een doel of anderszins.

Huis van thee sluit alle aansprakelijkheid voor direct en/of indirecte schade uit, van welke aarde deze ook moge wezen, die direct en/of indirect voortvloeit of voort kan vloeien uit of in enig opzicht verband houdt of zou kunnen houden met onze website.

Hoogwaardige kwaliteit
Gratis verzending boven € 35 naar België boven €45
100% veilig betalen
van 9 tot 9 Klantenservice