Over ons

Over ons

 

Angelique en Jeroen

De trotse eigenaren van Huis van thee

De passie en liefde die Sevgi – de vorige eigenaar – voor thee heeft, komt duidelijk tot uitdrukking in de producten die zij heeft geselecteerd. Dit assortiment is al jaren verkrijgbaar bij Huis van thee en op die manier hebben wij ook ooit kennisgemaakt met Huis van thee. In oktober 2022 hebben wij de kans gekregen om Huis van thee over te mogen nemen en voort te zetten. Zo gaat dit geweldige product niet verloren en kunt u als klant blijven genieten!

Ook wij zijn gepassioneerd geraakt door thee en verdiepen ons verder in dit mooie product, zodat wij u meer kunnen bieden. Mocht u nu al meer informatie willen, kunt u kijken op de Thee Wiki. U kunt hier leuke artikelen lezen over alles wat met thee te maken heeft.

Ontdek Huis van Thee!

Wij bieden een brede selectie van topkwaliteit thee uit de hele wereld, allemaal zorgvuldig geselecteerd en deskundig gemengd voor een maximale smaak en aroma. Of je nu een theekenner bent of de wereld van de thee net begint te verkennen, wij hebben voor ieder wat wils. Bij Huis van Thee kan je gemakkelijk uw favoriete theeën bekijken en kopen, maar ook nieuwe en spannende melanges ontdekken. 

Gun jezelf een rustmomentje met de beste aroma's die thee kan bieden... 

 

Wij kijken er naar uit om uw bestelling te mogen verwerken. Als tipje van de sluier kunnen wij u melden dat het een leuke ervaring gaat zijn :) Met veel aandacht voor uw bestelling, willen we u een zo mooi mogelijke klantervaring geven. Hier kunt u lezen hoe andere klanten hierover denken.

Wilt u Huis van thee blijven volgen en op de hoogte blijven?

Volg ons dan op Instagram of like onze Facebook pagina

 

Groetjes,

Angelique en Jeroen

 

 

Hoogwaardige kwaliteit
Gratis verzending boven € 35
100% veilig betalen
van 9 tot 9 Klantenservice