Retourneren

Retourneren

Retourneren
Bevalt je bestelling na ontvangst toch niet helemaal? Laat het ons vooral weten zodat we kunnen zorgen voor een passende oplossing. Je kunt in dit soort gevallen het beste contact met ons opnemen. Doe dit bij voorkeur per e-mail of Whatsapp zodat je eventuele foto's kunt toevoegen ter verduidelijking. 

Herroepingsrecht
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 kalenderdagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten van ons gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retourtransport zijn voor jouw eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,- per pakket. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder naar keuze. Je kunt de retourzending adresseren aan:

Huis van thee, Kapelstraat 61A, 5851 AS, Afferden.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd moeten worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@huisvanthee.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzondering verzegelde en houdbare producten
Een deel van de producten op onze website zijn uitgesloten van het eerder genoemde herroepingsrecht. Dit, vanwege een verzegeling en/of de houdbaarheid van het product zelf. Om hygiënische redenen kunnen wij verkochte losse thee in blik niet retour nemen. Het retourneren van verkochte losse thee in navulverpakking is mogelijk, mits de verzegeling niet is verbroken. 

Hoogwaardige kwaliteit
Gratis verzending boven € 35 naar België boven €45
100% veilig betalen
van 9 tot 9 Klantenservice