Theecadeau's

Exclusieve thee cadeaus bij Huis van thee
De thee cadeaus van Huis van thee zijn exclusieve cadeaus die je niet snel elders zult tegenkomen. Ons streven is dat het niet alleen leuk moet zijn om een cadeau te krijgen, maar ook leuk om er één te geven. Je geeft een cadeau namelijk niet zomaar en van dat moment willen wij er met onze persoonlijke aanpak een mooie beleving van maken.

In dit artikel lees je meer over onze thee cadeaus.

Luxe mat zwarte geschenkdoos
Onze thee cadeaus worden standaard voor jou verpakt in een luxe mat zwarte geschenkdoos. Deze geschenkdozen zijn van hoogwaardige kwaliteit, gemaakt van 1300 grams karton en met magnetische klepsluiting. Afhankelijk van de hoeveelheid producten in een thee cadeau gebruiken we een geschenkdoos met de afmetingen van 22 x 22 x 10 cm, 33 x 22 x10 cm of 38 x 28 x12 cm. Hieronder een foto van onze geschenkdoos (zonder dat deze is ingepakt). Zo heb je een beter beeld van de geschenkdozen die wij gebruiken.

LET OP: i.v.m. schaarste op de markt van geschenkdozen, kan het zijn dat je een andere kleur krijgt dan mat zwart (bv. mat grijs).

Decoratieve opvulling binnenzijde

In de geschenkdoos zit opvulmateriaal. Dit is niet alleen decoratief maar dit beschermt de producten en vangt schokken op tijdens het transport. Tevens zijn dit milieuvriendelijke strookjes papier die biologisch afbreekbaar zijn en kunnen ze na gebruik bij het oud papier. Hieronder een foto hiervan.

Standaard voor jou ingepakt
We hebben verschillende soorten hoogwaardig cadeaupapier waar je uit kunt kiezen. Handig voor als je géén cadeaupapier in huis hebt, of voor als je het cadeau direct wilt laten afleveren bij de gelukkige.

Elk thee cadeau wordt standaard heel netjes voor jou met liefde ingepakt. Standaard is zonder poespas en verder extra's. Dus alleen cadeaupapier om de geschenkdoos heen (zonder naamlabel). En, een 'voor jou' sticker plakken we er ook voor je op.

Of kies voor onze 'Luxe' inpakservice waarbij je cadeau echt een eye catcher wordt, bijna zonde om uit te pakken. Met prachtige decoratieve linten maken we een strik. Verder komt er een mooie wax stempel* op het naamlabel. Heb je net een nieuwe vlam, wil je écht indruk maken of houd je gewoon net als ons van mooie dingen? Dan moet je echt voor deze optie gaan.

Ook heb je de keuze om géén cadeaupapier te kiezen maar kun je gaan voor een mooie witte brede satijnen lint om de zwarte geschenkdoos. Dit geeft het geheel een luxe uitstraling. Hier krijg je standaard een naamlabel bij waar we de naam van de persoon op kunnen schrijven voor wie het cadeau bestemd is. 

Je kunt hieronder zien hoe wij dit voor jou kunnen doen.

Thee en chocolade 
Thee is heel goed te combineren met chocolade. We hebben hierbij bewust gekozen voor chocolade van het merk Tony Chocolonely. Niet alleen de kwaliteit vinden wij passend, maar ook hun visie. Je kunt momenteel kiezen uit vier soorten. En, bij elke thee cadeau van ons is dit inbegrepen in de prijs.

Inhoud per theesoort in onze thee cadeaus
In basis zijn al onze theeblikjes helemaal afgevuld en is dit meestal 100 gram. In verband met de grofheid en volume van sommige theesoorten past het niet altijd in het blikje. In onderstaand overzicht zie je welke theesoorten dit betreft en wat de hoeveelheid per blikje is dat je krijgt bij aanschaf van een thee cadeau waar deze theesoorten bij inbegrepen zijn.

Naam van de thee Inhoud (gram)
Zwarte thee - Appel BIO 80
Groene thee - Sencha BIO 80
Groene thee - Active Power BIO 80
Groene thee - Sleeping Beauty 90
Witte thee - Pai Mu Tan 30
Witte thee - Ice Princess 50
Witte thee - Beautify BIO 80
Witte thee - Silver Needle 50
Gele thee - Huang Ya Yellow Tips 50
Kruidenthee - Relax Herbal Dream BIO 50
Fruitthee - Fruit Basket 80

Meer weten?
We doen ons best om de informatie op onze TheeWiki zorgvuldig en compleet te houden. Mocht er iets ontbreken of je meer willen weten over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op. We vertellen je er graag meer over.

* = een wax stempel wordt alleen gebruikt bij keuze extra mooi inpakken met cadeaupapier 'luxe goud' of 'roze/moederdag'.

 

Hoogwaardige kwaliteit
Gratis verzending boven € 35
100% veilig betalen
van 9 tot 9 Klantenservice