Nieuw !!! Thee van de maand elke maand een andere thee

Huis van thee zakelijk - uw partner in de thee voor bedrijven

Huis van thee zakelijk

Voor bedrijven
Speciaal voor bedrijven biedt Huis van thee zakelijk een uitkomst. Zo kunt u bij ons terecht voor de aanvraag van BTW-facturen tot het kopen op rekening. Maar Huis van thee zakelijk gaat veel verder dan alleen dat. Lees hieronder meer.

Relatiegeschenken, kerstpakketten, thuiswerkpakketten, theecadeaus en meer
We denken graag met u mee om de mooiste en meest originele pakketten voor uw klanten of medewerkers te realiseren. Dit kan geheel in de huisstijl van uw organisatie. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte theemokken met uw bedrijfslogo of volledig biologisch afbreekbare theezakjes geseald met een sticker met uw bedrijfslogo.

We hebben samenwerkingen met een bakker, kaasspeciaalzaak, noten speciaalzaak en meer. Dit zijn samenwerkingen die passen bij onze kwaliteitsstandaarden en wij kunnen hiermee complete pakketten aanbieden die veel verder gaan dan alleen de thee en gerelateerde accessoires. 

Ontzorgen en tijd besparen
Één van onze krachten is het ontzorgen van onze zakelijke klanten. Daar waar mogelijk kunnen wij werk uit handen nemen en u tijd en gedoe besparen. In basis is alles mogelijk. Wilt u bijvoorbeeld in de kerstpakketten nog een ander product bijgevoegd hebben? Of wenst u dat we eventueel drukwerk voor u verzorgen? Misschien heeft u vandaag iets bedacht en wilt u het morgen al gerealiseerd hebben? Huis van thee zakelijk is dan uw partner die u hierbij graag van dienst is.

Zelf ook losse thee verkopen?
Overweegt u zelf losse thee te gaan verkopen als bijproduct in uw (online) winkel. Wij kunnen u door onze inkoopvolume leuke condities aanbieden voor losse thee en verwante accessoires. Ook helpen we graag bij het maken van een passend assortiment en kunnen we uw team van medewerkers trainen. 

Losse thee op de werkvloer?
Gunt u uw medewerkers ook het allerbeste? Kies dan voor het beschikbaar stellen van losse thee op de werkvloer. Zo kunnen uw medewerkers kwaliteitsthee drinken zoals het hoort. We zien nog te vaak een mooi apparaat van een bekend koffiemerk staan met verse bonen of cups maar de theedrinker moet het dan vaak doen met heet water en 'gewone' zakjes thee. Dat is wat ons betreft een gemiste kans. Laat u daarom eens informeren over de mogelijkheden.

Referenties
Indien wenselijk zijn referenties op verzoek verkrijgbaar. We hebben al diverse samenwerkingen en ook diverse projecten mogen vervullen met wisselende aantallen.

Contact
Wilt u weten of Huis van thee zakelijk iets voor uw organisatie kan betekenen? We komen graag met u in contact. U kunt ons bereiken van maandag t/m zaterdag tussen 9.00 uur en 21.00 uur. Dit kan per Whatsapp, e-mail of telefoon. Onze contactgegevens zijn:


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »