Nieuw !!! Thee van de maand elke maand een andere thee

Huis van thee - Over ons

Over ons

 

Angelique en Jeroen

De trotse eigenaren van Huis van thee

De passie en liefde die Sevgi – de vorige eigenaar – voor thee heeft, komt duidelijk tot uitdrukking in de producten die zij heeft geselecteerd. Dit assortiment is al jaren verkrijgbaar bij Huis van thee en op die manier hebben wij ook ooit kennisgemaakt met Huis van thee. In oktober 2022 hebben wij de kans gekregen om Huis van thee over te mogen nemen en voort te zetten. Zo gaat dit geweldige product niet verloren en kunt u als klant blijven genieten!

Ook wij zijn gepassioneerd geraakt door thee en verdiepen ons verder in dit mooie product, zodat wij u meer kunnen bieden. Mocht u nu al meer informatie willen, kunt u kijken op de Thee Wiki. U kunt hier leuke artikelen lezen over alles wat met thee te maken heeft.

Bij Huis van thee kunt u losse thee bestellen, thee accessoires, theepotten, thee cadeaus aanschaffen en nog veel meer. Alles voor een rust moment, voor uzelf of natuurlijk lekker met elkaar.

Wij kijken er naar uit om uw bestelling te mogen verwerken. Als tipje van de sluiter kunnen wij u melden dat het een leuke ervaring gaat zijn :) Met veel aandacht voor uw bestelling, willen we u een zo mooi mogelijke klantervaring geven. Hier kunt u lezen hoe andere klanten hierover denken.

Wilt u Huis van thee blijven volgen en op de hoogte blijven?

Volg ons dan op Instagram of like onze Facebook pagina

 

Groetjes,

Angelique en Jeroen

 

Wij zijn ouders van twee prachtige dochters en als mantelzorgers dragen we de zorg van de ouders van Angelique die bij ons op het terrein wonen. Onze dochters zijn al lekker zelfstandig, Angelique heeft tijd en energie voor de nieuwe uitdaging Huis van thee. Jeroen helpt natuurlijk ook mee en werkt daarnaast in zijn eigen bedrijf Maasduin Totaalonderhoud.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »