Huis van thee - Over ons

Over ons

 

Onze namen zijn Angelique en Jeroen trotse eigenaren van Huis van thee.

 

Nadat wij al twee jaar hebben genoten van de passie en liefde die Sevgi voor thee heeft. Zijn wij heel blij dat wij haar werk voort kunnen en mogen zetten. Zo gaat dit geweldige product niet verloren en kunt u als klant blijven genieten !

 

Wij zijn ouders van twee prachtig dochters, als mantelzorger draag ik de zorg van mijn ouders die bij ons op het terrein wonen.

 

Omdat onze dochters nu de leeftijd hebben bereikt dat ze lekker zelfstandig zijn heb ik nu tijd en voor een nieuwe uitdaging: Huis van thee. Mijn man heeft een Eigen klussenbedrijf Maasduin Totaalonderhoud en daarnaast helpt hij me met het Huis van thee.

 

Ook hebben wij de passie om ons verder in de thee te verdiepen zodat wij u meer kunnen bieden. Mocht u nu al meer informatie willen kunt u kijken op de TheeWiki. Je kunt hier leuke artikelen lezen over alles wat met thee te maken heeft.

 

Bij Huis van thee kun je losse thee bestellen, thee accessoires, theepotten, thee cadeaus aanschaffen en nog veel meer. Alles voor een rust moment, voor je zelf of natuurlijk lekker met elkaar.

 

Wij kijken er naar uit om je bestelling te mogen verwerken. Als tipje van de sluier kan ik je melden dat het een leuke ervaring gaat wezen :) Er is namelijk een hoop aandacht besteed aan hoe de klantervaring zo mooi mogelijk is. En, wij denken dat het gelukt is. Je kunt hier de ervaringen lezen van andere klanten

 

Wil je Huis van thee blijven volgen en op de hoogte blijven?

 

Volg ons dan op Instagram of like onze Facebook pagina.

 

Groetjes,
Angelique en Jeroen


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »